Tuinhuizen en tuinkassen

De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van Midden-Europees grenenhout en zijn door de fijnnervige structuur van het hout zeer duurzaam. De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel.

Naast deze tuinhuizen en blokhutten zijn er ook prieeltjes waar het 's zomers heerlijk toeven is. Naast het standaardpakket zijn er talrijke accessoires leverbaar zoals dakgoten, windveren, ramen, deuren (deelbaar) en bloembakken.

Bovendien zijn alle huizen volgens een duidelijke beschrijving in elkaar te zetten. Onze hoofdleverancier van blokhutten is: Den Buizerd blokhutten

Alle modellen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar met de folder in de hand kunnen wij samen met u de modellen onder de loep nemen.

Voor het onderhoud van uw tuinkassen hebben wij onderhoudsprodukten van Hermadix.

 

Tegenwoordig  is eigen groenten kweken heel normaal. Om op tijd met zaaien te kunnen beginnen heeft u een tuinkas nodig.

Wij hebben een aantal modellen staan van onze hoofdleverancier A.C.D.

Voor een goed advies staan wij voor u klaar en hebben we duidelijke folderinformatie om u alle mogelijkheden te laten zien.